Fysiurgisk massage.

Fysiurgisk Massage er dybdegående behandling af kroppens muskler og led og behandlingen udføres med hænderne.

Ved belastninger i bevægeapparatet, om det er ved motion/idræt – stress – dagligt arbejde – eller igennem længere tids sygdom, påvirkes muskler af disse belastninger, som mærkes ved myoser/spændinger i muskulaturen, fordi muskelvævet bliver for spændt og dermed for kort, hvorfor Fysiurgisk Massage har en gavnlig og hurtig effekt.

Fysiurgisk Massage kan tilbydes alle, om man er ung eller gammel, mand eller kvinde, vigtigt er at hver behandling udføres efter en grundig samtale, så behandlingen bliver tilegnet netop hver enkel klients behov.

Der bliver i dag arbejdet tværfagligt, man henviser til Fysiurgisk Massage og skal henvise til anden behandling, såfremt klientens problem ikke kan løses, der kan være behov for anden udredning eller delbehandling til gavn for klienten, dette er gældende begge veje, og ses også i de henvisninger, der gives fra Sundhedsforsikringerne, at der skal henvises til anden behandling, såfremt der er behov for dette.

Mange ønsker at forebygge og behandles derfor med Fysiurgisk Massage 6 til 8 gange om året. Fysiurgisk massage er ikke en wellness behandling, men skal stadig være behagelig.