Hotstone massage.

Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen. Varmen fra stenene bereder sig langsomt til hele hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes. Man kalder også hot stone massage energi therapy, der har en afstressende virkning på kroppen både fysisk og psykisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger. Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en afslappende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er rigtig god afspænding.

Hot stone massage kan både vælges som en wellness behandling eller en fysiurgisk behandling. Ved den fysiurgiske behandling bruges stenen til at massere i kombination med almindelig fysiurgisk massage, for at nå dybere ind i musklerne under behandlingen.

Priser:
30 min: 295 kr.
60 min: 550 kr.